Massa pärlbilder

Eftersom bilderna på Equus Pearl UFs hemsida är så sjukt sega att ladda upp, har jag valt att publicera alla bilder här, för att man lätt ska kunna se dem.

Observera att detta är en tilläggssida till www.equuspearl.se för att visa bilder. För mer info, besök hemsidan.

Pärlpannband

Animerad bild på hur pannbanden ser ut, med det sk. karbinhakesystemet.


En läderögla på tränset.


Läderöglorna går att få i svart eller brunt.

Modeller

Modell: Budget. Klarblå (Pris 60 kr)


Modell: Standard. Mörkgrön-Lime (Pris 70 kr)


Modell: Lyx. Viol-rosa-vit (Pris 80 kr)


Pärlor i lager
Vita pärlor finns också, bild kommer inom kort.

Mörkblå

Klarblå

Ljus turkosmetall

Mörkgrön

Lime

Gul

Metall (glänser svagt i lila,
blått och grönt)

Viol

Rosa

Gråbrun

Guldbrun

Ljus orange

Inspiration


Pannband, specialbeställt. De svarta pärlorna är av akryl, ca 3 mm. Två mellandelar av metall ramar in mitten på pannbandet, som består av några sötvattenspärlor stl 7-8 mm och en lite större (ca 10 mm) vit vaxad glaspärla. På sidan hänger en berlock med några pärlor och en hästsko.
Detta pannband blev 3e placerad i Fröken Envis pärltävling med tema sko!


Modell: Standard. Klarblå-gul ("sverige-pannbandet")


Specialbeställt: "Rutigt" pannband i orange - guldbrunt.


Specialbeställt: Modellen Lyx med stor vit kula i mitten istället för sötvattenspärlorna. Metall - ljus turkosmetall - vit.Trasiga boxdörrar och härlig galopp

I fredes var det Flyingedag. Jag laddade upp med en huvudvärkstablett - har drabbats av en förkylning, men ville inte missa något i skolan - och genomled första lektionen, där vi tittade på hur unghästutbildarna red in några 2½-åringar.

På lunchstalltjänsten gick allt snabbt och smidigt, tills jag råkade dra sönder en boxdörr. Den var extremt trög att öppna (dra åt sidan), så jag ryckte till lite och sen stod jag med dörren i handen. Jag ropade på vår lärare -"Eum, Christina, dörren är trasig." - och hon ringde vaktmästarna, som nästan direkt kom och fixade dörren. Efteråt var den lättare än någonsin att öppna.

På eftermiddagen var det ridning, roadwork, galoppträning på täckta banan. När vi ridit i lite olika tempon kom hippologerna och skulle ha banan. Vi flyttade ut till en av sommarhagarna, som vi visste inte hade några hålor eller isbanor under snön. Hästarna älskade det! Jag red Black Magic, eller BM som han kallas, och det lilla krutpaketet dundrade fram i galopp, när jag väl tillät honom. Superkul! (Jag till och med glömde all min sjukdom i typ en timme efter, tack vare glädjekicken xD.. Att jag sen dagen efter låg däckad framför tvn hela dagen och snörvlade är en annan sak...)

Pärlfotogratering pågårResultatet kan ni se på hemsidan www.equuspearl.se
 

Svart...

När jag skulle sadla häromdan blev det helt plötsligt svart.

Kolsvart. Becksvart. Svart som natten.

Jag hämtade min pannlampa och en ficklampa, sadlade, tränsade och gick ut i ridhuset. Där red jag dressyrlektion i jeans (helt felklädd för dressyrlektion, men pga. halkan skulle mamma komma för sent, så jag tog lektionen istället). Veleda var superfin!

När vi kom tillbaka efter lektionen hade elen återvänt till stallet.

Fullt upp-dag

Idag var verkligen en fullspäckad dag!

Upp tidigt för att fixa stallet och Velle: hade morgonfodringen och utsläppet och behövde vara klar innan 10.15. Sen var det snabbt hem, byta kläder och åka till Flyinge. Jag red nämligen på öppet hus! Därefter kollade jag på showen, det är ju Flyingedagarna denna helgen.

Bilder o små filmsnuttar från showen kommer :)

Equus Pearl UF

Nu har jag lanserat hemsidan till mitt projektarbete och ni är varmt välkommna att komma med beställningar!

Equus Pearl UF
SNÖ!!

Idag har det snöat hela dagen. Vår hund älskar det. Förresten, vi har skaffat hund :)


RSS 2.0