Melinda tvärnitar



En sak som jag verkligen tvärnitar åt är bilister som kör som idioter, som inte visar någon som helst hänsyn åt moppefolken. Senast igår råkade jag ut för en sådan egotrippad trafikfara.

Jag körde ganska lugnt hem från stallet när jag mötte en cyklande gammal gubbe. Strax bakom cyklisten kom en bil, som envisades med att köra om precis när vi möttes, dessutom i en fart som skulle fått henne att mista körkortet. Alltså var vi 3 i bredd på en smal väg och jag körde nästan i vägrenen. Arg som ett bi, tutade jag på kärringen, men då var hon redan långt borta.

En annan gång körde en mötande bil ut, rakt framför mig, för att köra om en annan bil. Den gången var det ännu trängre kan jag säga. Jag skulle nästan kunna fylla en hel blogg med dessa historier, så många bilidioter finns det. Var får de sina körkort? Nej, jag tvärnitar verkligen åt dem!

Kommentarer
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Jag kommer inte ihåg ifall jag har svarat dig ang. ryktlåde-inlägget? :S Annars har jag missat dig av någon anledning!... :S



Hihi nej, det spelar egentligen ingen större roll, bara man vet var man har sakerna ;)

2009-08-09 @ 16:07:25
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Lisan

SVAR; jag köpte det på en loppis som hölls på min klubb en dag :)

2009-08-09 @ 16:20:12
URL: http://griseknoe.blogg.se/
Postat av: Stina Holm

Bilister kan verkligen vara idioter, har många gånger varit i samma sits som du. Kommer alltid ta hänsyn till andra i trafiken när jag nu snart får körkort. Man vet ju hur det var...

2009-08-11 @ 09:09:08
URL: http://stinaholm.blogg.se/
Postat av: Stina Holm

Svar: klart du kan lita på mig :) Har inte kört på någon eller något (ännu XD) ;)

2009-08-11 @ 21:58:19
URL: http://stinaholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0