Vad ska man göra på lovet?



Rött, gult och oranget. Lite grönt och lite brunt. De färgerna ser man så fort man tittar ut, för det är höst. Nu är det dessutom höstlov för många i vårt avlånga land. Som hästnörd vill jag ha en höst i hästens tecken, precis som många andra ponnypolare. Därför tänkte jag ge lite tips på hur man kan "förhästa" alla dagarna i största möjliga mån.

# Rid mycket och länge. Rid ut på långturer. Rid på andras hästar. Lägg tid på ridningen och träna igenom allt du behöver. Rid, rid RID!

# Storstäda stallet/rensa bland dina prylar. Detta ska jag definitivt göra, min låda i stallet är överfullt av prylar, som ska flyttas och sorteras om.


# Läs massor. Regniga dagar vill i alla fall jag krypa upp i soffan med en varm kopp choklad och en riktigt bra bok. Vad passar då inte bättre än en hästroman, faktabok eller några tidningar? Man kan aldrig få för mycket kunskap, och ökad förståelse för hästen kan visa sig genom bättre resultat i ridningen.

# Pyssla. Virka en luva, sy ett täckte eller brodera på ett schabrak. Att sy egna hästgrejer är både roligt och praktiskt. Skaffa en egen stil, ha unika färgkombinationer eller tillverka en alldeles egen halloweenkostym til dig och din häst. Ändast fantasin sätter gränser.

Vad ska ni göra för hästigt på lovet?


Kommentarer
Postat av: Elin

Sv: tack, ja visst är den ;)

2009-10-24 @ 10:30:53
URL: http://elinpamlin.blogg.se/
Postat av: Stina Holm

Vad mysigt det skulle vara att pyssla lite :) Har tyvärr så ont om tid och försöker istället hålla ner på hästeriet XD Fyra hästar ingår just nu i mitt lov + att rida en häst åt dess ägare. Tänk att få åka till affären, köpa material och sätta sig och sy ett schabrak :D

2009-10-24 @ 12:08:53
URL: http://stinaholm.blogg.se/
Postat av: Elin

en annan hästnörd hoppas oxå på att de blir en lång kall höst utan inskter:P



sv. ska prova de, tror att de att han tyckte de va trist för ute så va de rulle, å inga problem men då va de lite roligt med spurt i backarna

2009-10-24 @ 19:04:06
URL: http://enlitenfux.blogg.se/
Postat av: N

Träna, tävla å va me hästkompisar :D



Snälla, skulle du kunna rösta på Black Jack till årets häst? Gå in på den här länken, http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=57162 å sök på Black Jack. Dt skulle betyda mkt :) <3

2009-10-25 @ 08:51:27
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Postat av: N

Sv: Japp, tävlar du? :D

2009-10-25 @ 09:36:04
URL: http://blackijacki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0