Låt hästen dela med sig - använd shampoot själv

Sarah Jessica Parker, känd från Sex and the City, är inte den enda i hollywood som väljer bort shampoo tillverkat för människor. Istället satsar de på hästshampoo, som är minskt sagt lika bra.

Mane 'n Tail är Sarah Jessica Perkers nya favorit. Det gör inte bara håret blankt och friskt, det verkar även göra det tjockare. En del upplever det som att shampoot gör att håret växer snabbare, vilket beror på att shampoot skyddar och stärker håret, så att färre toppar klyvs. Ett helare hår ser definitivt längre ut är ett slitet.

Hästshampoon är ofta väldigt milda och innehåller inga konstiga allergiframkallande ämnen. Vi hästmänniskor kan ju inte acceptera att något skulle hända vår lilla älskling. Så du som inte tål allt på människomarknaden kan lugnt investera i ett hästshampoo utan att oroa dig för utslag i hela hårbottnen.

Hästshampoo är förutom rengörande även väldigt mjukgörande och packade med återfuktning. De är ofta proteinberikade, vilket stärker ens hårstrån. Med naturliga oljer ger de även näring åt håret och hårbottnen. Hästshampoona skyddar även håret bra för sol och vind.

Slutsats: Köp dubbla flaskor shampoo - en till hästen och en till dig själv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0